dimarts, 21 d’octubre de 2014

Dimecres 15 de Octubre

El dimecres a la primera hora de classe ens vam seure tots fent un cercle: cada grup explicava a qui entrevistaria. Personalment em sembla una bona idea perquè, aixís hi podem escoltar els altres grups explicant a qui entrevistara. Quan va ser l´hora de que parles el nostre grup hi vam explicar a qui gravaríem i entrevistaríem: vam dir al pare del Waleed (Actualment hem canviat de persona i entrevistarem a un amic del Abdullah.) També hi vam explicar que abans de decidir que gravaríem al pare del Waleed li havíem dir el Zika si el podíem entrevistar sobre el seu país. El principi semblava que voldria, però després és va tirar cap enrere, aixís que vam decidir preguntar-li el Jinshuo però ell no va voler.Després hi vam parlar sobre quines preguntes li faríem als entrevistats, vam fer com una mena d'esquema a la pizarra amb les preguntes principals que hi faríem.
Per mí fer aquella mena d'esquema em sembla molt útil perquè hi tenim com una base per fer-hi les preguntes més importants i que no hi poden faltar, en tot cas després ja hi faríem les nostres preguntes.
A la segona hora hi vam acabar d'editar els vídeos, que hi vam gravar els nostres companys de grup, vam editar el vídeo del Abdullah que explicava com va arribar ell i la seva família a Espanya- Catalunya - Barcelona, vam tallar escenes del vídeo que havien quedat malament, també vam posar transicions i al final els crèdits de qui havia gravat, editat, actuat i el sonidista. Vam acabar d'editar aquell vídeo el mateix día i va quedar molt bé.

2 comentaris:

 1. Hola Abdullah, Marc i Waleed

  Primer de tot, felicitats per aquesta entrada tan ben feta. L'ideal seria que cadascuna de les entrades al blog i el disseny del propi blog estigués tan ben "currado" com aquesta entrada.

  He vist que heu utilitzat algun "truc" amb les imatges de suport, però que en general és vàlid per comunicar el que es vol dir. A més que la lectura és molt àgil i permet a una persona "externa" saber de què parleu.

  En relació a les entrevistes, si necessiteu suport per elaborar el guió de l'entrevista o qualsevol un altre material que considereu, podeu escriure'ns i vindrem a ajudar.

  Ens interessa molt veure els vostres vídeos editats de les entrevistes que us heu fets uns a uns altres.

  Salutacions i ànims, que anem a la meitat del TGPE

  ResponElimina